100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Fasola z kurczakiem
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 200 g (2 male filety ) Zamienniki
Olej słonecznikowy 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Fasola biała, nasiona suche 100 g (1/2 szklanki ) Zamienniki
Włoszczyzna 50 g (1/2 szklanki pokrojonej w paski) Zamienniki
Energia 656 kcal
Białko: 64 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 16 g
Sposób przygotowania

uprzednio namoczoną fasolę ugotować w wodzie z włoszczyną. Mięso ugotować i pokroić w kawałki. Całość połączyć, polać olejem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego