253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Filet z kurczaka z koprem i brązowym ryżem, szparagi na parze
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 100 g (1 mały filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Ryż brązowy 40 g (4 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Szparagi 150 g (kilka sztuk) Zamienniki
Energia 343 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 36 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

kurczaka włożyć do żaroodpornego naczynia, delikatnie przyprawić solą i pieprzem oraz posypać posiekanym koprem. Następnie przykryć naczynie i piec w piekarniku do miękkości. Ryż i szparagi ugotować w lekko osolonej wodzie. Szparagi podawać polane oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego