99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Filet z morszczuka z koprem i brązowym ryżem, szparagi na parze
Morszczuk, świeży 200 g (2 porcje) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka ) Zamienniki
Ryż brązowy 80 g (8 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Szparagi 200 g (kilka sztuk) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Energia 596 kcal
Białko: 44 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 74 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

rybę włożyć do żaroodpornego naczynia, delikatnie przyprawić solą, sokiem z cytryny oraz posypać posiekanym koprem. Następnie przykryć naczynie i piec w piekarniku do miękkości. Ryż i szparagi ugotować w lekko osolonej wodzie. Szparagi podawać polane oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego