560 osób online (364 desktop_mac) (196 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Filet z morszczuka z koprem i brązowym ryżem, szparagi na parze
Morszczuk, świeży 100 g (1 porcja ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Ryż brązowy 40 g (4 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Szparagi 150 g (kilka sztuk) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Energia 351 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 41 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

rybę włożyć do żaroodpornego naczynia, delikatnie przyprawić solą, sokiem z cytryny oraz posypać posiekanym koprem. Następnie przykryć naczynie i piec w piekarniku do miękkości. Ryż i szparagi ugotować w lekko osolonej wodzie. Szparagi podawać polane oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego