253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Filet z morszczuka z koprem i brązowym ryżem, szparagi na parze
Morszczuk, świeży 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki ) Zamienniki
Ryż brązowy 60 g (6 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Szparagi 150 g (kilka sztuk) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Energia 504 kcal
Białko: 33 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 57 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

rybę włożyć do żaroodpornego naczynia, delikatnie przyprawić solą, sokiem z cytryny oraz posypać posiekanym koprem. Następnie przykryć naczynie i piec w piekarniku do miękkości. Ryż i szparagi ugotować w lekko osolonej wodzie. Szparagi podawać polane oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego