442 osoby online (287 desktop_mac) (155 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem brązowym, surówka z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 130 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Ryż brązowy 30 g (3 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Seler korzeniowy 150 g (1/2 dużej sztuki ) Zamienniki
Jabłko 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 354 kcal
Białko: 35 g
Tłuszcz: 9 g
Węglowodany: 44 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego