200 osób online (130 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z buraka
Wołowina, rostbef 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Ryż biały 60 g (6 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Burak 150 g (1 duży ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 612 kcal
Białko: 40 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 65 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż i buraka ugotować. Buraka obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego