99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z buraka
Wołowina, rostbef 200 g (duży kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Ryż biały 50 g (5 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Burak 150 g (1 duży ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 647 kcal
Białko: 50 g
Tłuszcz: 30 g
Węglowodany: 51 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż i buraka ugotować. Buraka obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego