400 osób online (260 desktop_mac) (140 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z buraka
Wołowina, rostbef 130 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Ryż brązowy 30 g (3 łyżki suchego) Zamienniki
Burak 150 g (1 duży ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 392 kcal
Białko: 34 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 42 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż i buraka ugotować. Buraka obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego