102 osoby online (66 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z buraka
Wołowina, rostbef 130 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Ryż biały 50 g (5 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Burak 150 g (1 duży ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 445 kcal
Białko: 35 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 51 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż i buraka ugotować. Buraka obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego