153 osoby online (99 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z buraka
Wołowina, rostbef 150 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Ryż biały 70 g (7 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Burak 150 g (1 duży ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 547 kcal
Białko: 41 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 64 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż i buraka ugotować. Buraka obrać ze skróry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego