250 osób online (162 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 80 g (3 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 150 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Ryż naturalny 70 g (7 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Seler korzeniowy 200 g (2/3 dużej sztuki ) Zamienniki
Jabłko 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 588 kcal
Białko: 44 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 73 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego