154 osoby online (100 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 130 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Ryż naturalny 60 g (6 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Seler korzeniowy 150 g (1/2 dużej sztuki ) Zamienniki
Jabłko 50 g (1/2 małej sztuki ) Zamienniki
Energia 512 kcal
Białko: 37 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 60 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego