102 osoby online (66 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ryżem i surówką z selera; sok z marchwi
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 150 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki ) Zamienniki
Ryż naturalny 70 g (7 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Marchew 300 g (4 sztuki) Zamienniki
Seler korzeniowy 150 g (1/2 dużej sztuki ) Zamienniki
Jabłko 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 651 kcal
Białko: 44 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 82 g
Błonnik: 19 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku. Z marchwi wycisnąć sok.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego