248 osób online (161 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z surówką z buraka
Wołowina, rostbef 200 g (1 duży kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Burak 150 g (1 sztuka ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 448 kcal
Białko: 46 g
Tłuszcz: 23 g
Węglowodany: 18 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Buraka ugotować, obrać ze skróry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego