99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z surówką z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 150 g (porcja) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Ryż brązowy 50 g (1/2 woreczka) Zamienniki
Seler korzeniowy 150 g (1/2 dużej sztuki ) Zamienniki
Jabłko 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 652 kcal
Białko: 40 g
Tłuszcz: 34 g
Węglowodany: 60 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ryż ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego