250 osób online (162 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ziemniakami i surówką z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 60 g (3 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Seler korzeniowy 150 g (1/2 dużej sztuki ) Zamienniki
Ziemniaki 200 g (3 średnie sztuki) Zamienniki
Jabłko 70 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 588 kcal
Białko: 41 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 60 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ziemniaki ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego