396 osób online (257 desktop_mac) (139 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ziemniakami i surówką z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 130 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Seler korzeniowy 150 g (1/2 dużej sztuki ) Zamienniki
Ziemniaki 150 g (2-3 średnie sztuki) Zamienniki
Jabłko 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 405 kcal
Białko: 35 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 45 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ziemniaki ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego