151 osób online (98 desktop_mac) (53 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ziemniakami i surówką z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 150 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki ) Zamienniki
Seler korzeniowy 150 g (1/2 dużej sztuki ) Zamienniki
Ziemniaki 200 g (3 średnie sztuki) Zamienniki
Jabłko 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 546 kcal
Białko: 40 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 53 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ziemniaki ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego