154 osoby online (100 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowana wołowina z ziemniakami i surówką z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Wołowina, rostbef 150 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki ) Zamienniki
Seler korzeniowy 200 g (2/3 dużej sztuki ) Zamienniki
Ziemniaki 200 g (3 średnie sztuki) Zamienniki
Jabłko 100 g (1 mała sztuka ) Zamienniki
Energia 536 kcal
Białko: 41 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 63 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

mięso ugotować w lekko osolonej wodzie z włoszczyną. Ziemniaki ugotować. Selera i jabłko obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać jogurt i oliwę, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego