249 osób online (162 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowane udko kurczaka z kaszą gryczaną i surówką z pora
Noga (udo) kurczaka 120 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Olej słonecznikowy 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Kasza gryczana 60 g (6 płaskich łyżek suchej) Zamienniki
Por 150 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Jabłko 200 g (1 sztuka) Zamienniki
Energia 658 kcal
Białko: 36 g
Tłuszcz: 28 g
Węglowodany: 76 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

udko ugotować w wodzie z włoszczyną. Kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie. Pora pokroić i dodać starte jabłko, całość wymieszać i skropić olejem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego