255 osób online (166 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowane udko kurczaka z kaszą gryczaną i surówką z pora
Noga (udo) kurczaka 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Kasza gryczana 40 g (4 płaskie łyżki suchej) Zamienniki
Por 100 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Jabłko 10 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Energia 360 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 45 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

udko ugotować w wodzie z włoszczyną. Kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie. Pora pokroić i dodać starte jabłko, calość wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego