553 osoby online (359 desktop_mac) (194 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Gotowane udko kurczaka z kaszą gryczaną i surówką z pora
Noga (udo) kurczaka 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Kasza gryczana 50 g (5 płaskich łyżek suchej) Zamienniki
Por 150 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Jabłko 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Energia 413 kcal
Białko: 26 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

udko ugotować w wodzie z włoszczyną. Kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie. Pora pokroić i dodać starte jabłko, calość wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego