Grahamka z masłem, szynką, ogórkiem i kiełkami; pomarańcza; herbata
| Szynka wołowa, gotowana | 60 g (3 plastry) | Zamienniki |
| Masło ekstra | 10 g (2 płaskie łyżeczki ) | Zamienniki |
| Bułki grahamki | 100 g (1 duża sztuka ) | Zamienniki |
| Ogórek wężowy | 150 g (kawałek świeżego) | Zamienniki |
| Soja, kiełki | 50 g (1 spora garść) | Zamienniki |
| Pomarańcza, miąższ | 125 g (1/2 średniej sztuki) | Zamienniki |
| Herbata, napar bez cukru | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
| Energia | 553 kcal |
| Białko: | 30 g |
| Tłuszcz: | 16 g |
| Węglowodany: | 58 g |
| Błonnik: | 8 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
