Grahamka z pastą z awokado i kiełkami słonecznika; kiwi
Bułki grahamki | 75 g (1,5 małej sztuki) | Zamienniki |
Czosnek | 3 g (1/2 ząbka) | Zamienniki |
Kiełki słonecznika | 20 g (1 garść) | Zamienniki |
Awokado | 70 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Cytryna | 10 g (2 łyżki) | Zamienniki |
Kiwi | 80 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Energia | 360 kcal |
Białko: | 9 g |
Tłuszcz: | 12 g |
Węglowodany: | 62 g |
Błonnik: | 10 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego