Grahamka z pastą z awokado i kiełkami słonecznika; kiwi
| Bułki grahamki | 75 g (1,5 małej sztuki) | Zamienniki |
| Czosnek | 3 g (1/2 ząbka) | Zamienniki |
| Kiełki słonecznika | 20 g (1 garść) | Zamienniki |
| Awokado | 70 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
| Cytryna | 10 g (2 łyżki) | Zamienniki |
| Kiwi | 80 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Energia | 360 kcal |
| Białko: | 9 g |
| Tłuszcz: | 12 g |
| Węglowodany: | 62 g |
| Błonnik: | 10 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
