345 osób online (224 desktop_mac) (121 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grahamka z pastą z awokado i kiełkami słonecznika; kiwi
Bułki grahamki 75 g (1,5 małej sztuki) Zamienniki
Czosnek 3 g (1/2 ząbka) Zamienniki
Kiełki słonecznika 20 g (1 garść) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Cytryna 10 g (2 łyżki) Zamienniki
Kiwi 80 g (1 sztuka) Zamienniki
Energia 360 kcal
Białko: 9 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego