542 osoby online (352 desktop_mac) (190 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grahamka z pastą z awokado i kiełkami słonecznika; maślanka
Maślanka naturalna 1,5% tłuszczu 250 g (szklanka) Zamienniki
Bułki grahamki 90 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Kiełki słonecznika 20 g (1 garść ) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Energia 458 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 69 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego