Grahamka z pastą z awokado i kiełkami słonecznika; maślanka
Maślanka naturalna 1,5% tłuszczu | 250 g (szklanka) | Zamienniki |
Bułki grahamki | 90 g (1 średnia sztuka ) | Zamienniki |
Kiełki słonecznika | 20 g (1 garść ) | Zamienniki |
Awokado | 70 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Energia | 458 kcal |
Białko: | 18 g |
Tłuszcz: | 16 g |
Węglowodany: | 69 g |
Błonnik: | 9 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego