Grahamka z pastą z awokado i rukolą; winogrona
Bułki grahamki | 100 g (1 średnia sztuka ) | Zamienniki |
Czosnek | 3 g (1/2 ząbka) | Zamienniki |
Rukola | 30 g (1 garść) | Zamienniki |
Awokado | 80 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Cytryna | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
Winogrona | 100 g (10-15 sztuk) | Zamienniki |
Energia | 364 kcal |
Białko: | 9 g |
Tłuszcz: | 6 g |
Węglowodany: | 75 g |
Błonnik: | 7 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego