Grahamka z pastą z awokado i rukolą; winogrona
| Bułki grahamki | 100 g (1 średnia sztuka ) | Zamienniki |
| Czosnek | 3 g (1/2 ząbka) | Zamienniki |
| Rukola | 30 g (1 garść) | Zamienniki |
| Awokado | 80 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
| Cytryna | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
| Winogrona | 100 g (10-15 sztuk) | Zamienniki |
| Energia | 364 kcal |
| Białko: | 9 g |
| Tłuszcz: | 6 g |
| Węglowodany: | 75 g |
| Błonnik: | 7 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
