460 osób online (299 desktop_mac) (161 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grahamka z pastą z awokado i rukolą; winogrona
Bułki grahamki 100 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Czosnek 3 g (1/2 ząbka) Zamienniki
Rukola 30 g (1 garść) Zamienniki
Awokado 80 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Cytryna 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Winogrona 100 g (10-15 sztuk) Zamienniki
Energia 364 kcal
Białko: 9 g
Tłuszcz: 6 g
Węglowodany: 75 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego