200 osób online (130 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grahamka z twarożkiem i owocami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Ser twarogowy chudy 100 g (porcja) Zamienniki
Bułki grahamki 90 g (duża sztuka) Zamienniki
Czarne jagody, mrożone 50 g (garść) Zamienniki
Miód pszczeli 25 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Energia 459 kcal
Białko: 31 g
Tłuszcz: 3 g
Węglowodany: 83 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Twaróg rozgnieść, wymieszać z miodem, jogurtem i owocami. Jagody można wymienić na inny owoc w tej samej ilości. Twarożek jeść na grahamce.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego