562 osoby online (365 desktop_mac) (197 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany dorsz z brązowym ryżem i marchewką
Dorsz, świeży, filety bez skóry 130 g (2 średnie filety ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Ryż brązowy 30 g (3 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Koper ogrodowy 15 g (2 łyżki posiekanego ) Zamienniki
Marchew 200 g (2 duże sztuki) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 średniej sztuki) Zamienniki
Energia 341 kcal
Białko: 26 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 43 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

Filety skropić oliwą i sokiem z cytryny, posypać koperkiem i przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Pokrojoną w kostkę marchewkę i ryż ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego