555 osób online (361 desktop_mac) (194 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany dorsz z pieczonymi ziemniakami i brokułami
Dorsz, świeży, filety bez skóry 130 g (2 średnie filety ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Koper ogrodowy 15 g (2 łyżki posiekanego ) Zamienniki
Ziemniaki 150 g (2-3 średnie sztuki) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 średniej sztuki) Zamienniki
Energia 348 kcal
Białko: 31 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 38 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

filety skropić oliwą i sokiem z cytryny, posypać koperkiem i przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Brokuły ugotować. Ziemniaki upiec na ruszcie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego