509 osób online (331 desktop_mac) (178 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany kurczak z brązowym ryżem i marchewką
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Ryż brązowy 70 g (7 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Marchew 200 g (2 duże sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 640 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 28 g
Węglowodany: 71 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Marchewkę pokroić w kostkę ugotować i podawać polaną oliwą. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego