540 osób online (351 desktop_mac) (189 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany kurczak z brązowym ryżem i marchewką
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 200 g (1 duży filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki) Zamienniki
Ryż brązowy 60 g (6 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Marchew 200 g (2 duże sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 657 kcal
Białko: 49 g
Tłuszcz: 28 g
Węglowodany: 64 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Marchewkę pokroić w kostkę ugotować i podawać polaną oliwą. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego