546 osób online (355 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany kurczak z brązowym ryżem i surówką z marchewki
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 130 g (1 średni filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Ryż brązowy 30 g (3 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Marchew 200 g (2 duże sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 368 kcal
Białko: 32 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 40 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Marchewkę zetrzeć na tarce i podawać polaną oliwą. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego