393 osoby online (255 desktop_mac) (138 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany kurczak z brązowym ryżem i surówką z marchewki
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 130 g (1 średni filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Ryż brązowy 40 g (4 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Marchew 200 g (2 duże sztuki) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 średniej sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 407 kcal
Białko: 33 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 50 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Marchewkę zetrzeć na tarce, skropić sokiem z cytryny i oliwą. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego