546 osób online (355 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany kurczak z brązowym ryżem i surówką z marchewki, grejpfrut
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 150 g (1 filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Ryż brązowy 60 g (6 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Marchew 200 g (2 duże sztuki) Zamienniki
Grejpfrut czerwony 500 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 636 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 64 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Marchewkę zetrzeć na tarce i podawać polaną oliwą. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Owoc zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego