198 osób online (129 desktop_mac) (69 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grillowany kurczak z pieczonymi ziemniakami i brokułami
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 200 g (2 porcje ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Ziemniaki 200 g (3 średnie sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 618 kcal
Białko: 53 g
Tłuszcz: 28 g
Węglowodany: 47 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Brokuły ugotować i podawać polane oliwą. Ziemniaki upiec na ruszcie. Z marchwi i jabłka wyciśnąć sok.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego