Grillowany łosoś, brokuły
| Łosoś, świeży | 150 g (1 średnie dzwonko) | Zamienniki |
| Oliwa z oliwek | 24 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
| Brokuły | 100 g (1/4 średniej sztuki) | Zamienniki |
| Koper ogrodowy | 15 g (2 łyżki posiekanego ) | Zamienniki |
| Cytryna | 20 g (1/5 średniej sztuki) | Zamienniki |
| Energia | 657 kcal |
| Białko: | 44 g |
| Tłuszcz: | 52 g |
| Węglowodany: | 8 g |
| Błonnik: | 3 g |
Sposób przygotowania
rybę skropić oliwą i sokiem z cytryny, posypać koperkiem i przyprawić do smaku solą i pieprzem, położyć na ruszt i grillować do miękkości. Brokuły ugotować.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
