399 osób online (259 desktop_mac) (140 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Grzanki z awokado, tofu i granatem
Chleb żytni razowy 70 g (2 kromki) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Granat, pestki 50 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Energia 403 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 53 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

Grzanki przygotować w tosterze lub na suchej patelni.

Na grzankach ułożyć pokrojone w plastry awokado, pokrojone w plastry tofu i posypać pestkami granata.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego