100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Indyk z warzywami i makaronem sojowym
Mięso z piersi indyka, bez skóry 200 g (1 duży kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 30 g (2 spore łyżki ) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (1/4 opakowania ) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 663 kcal
Białko: 46 g
Tłuszcz: 33 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego