Jajecznica na oleju z szynką i zielonym groszkiem; bułka owsiana z kiełkami; kefir
| Kefir, 2% tłuszczu | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
| Jaja kurze całe | 50 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Szynka wołowa, gotowana | 40 g (2 plasterki) | Zamienniki |
| Olej rzepakowy | 5 g (1 łyżeczka) | Zamienniki |
| Bułka owsiana | 50 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Kiełki (mieszanka) | 30 g (garść) | Zamienniki |
| Groszek zielony, konserwowy, bez zalewy | 50 g (2-3 łyżki ) | Zamienniki |
| Energia | 459 kcal |
| Białko: | 33 g |
| Tłuszcz: | 13 g |
| Węglowodany: | 55 g |
| Błonnik: | 5 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
