Jajecznica z papryką, oliwki, chleb, sok marchwiowy
Jaja kurze całe | 100 g (2 sztuki) | Zamienniki |
Olej rzepakowy tłoczony na zimno | 5 g (1 łyżeczka) | Zamienniki |
Chleb żytni razowy | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
Papryka czerwona | 200 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 15 g (5 sztuk) | Zamienniki |
Sok marchwiowy | 250 g (1 mała butelka) | Zamienniki |
Energia | 544 kcal |
Białko: | 21 g |
Tłuszcz: | 19 g |
Węglowodany: | 84 g |
Błonnik: | 12 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego