348 osób online (226 desktop_mac) (122 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Jajecznica z szynką i papryką, tost; herbata
Jaja kurze całe 100 g (2 sztuki) Zamienniki
Szynka wieprzowa, gotowana 20 g (1 plaster) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Chleb graham 25 g (1 cienka kromka) Zamienniki
Papryka czerwona 50 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 301 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 15 g
Błonnik: 1 g
Sposób przygotowania

szynkę pokroić w kostkę i razem z kawałkami papryki podsmażyć na oliwie, dodać rozkłócone jaja i usmażyć całość. Danie zjeść z chlebem na ciepło.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego