100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Jajecznica z szynką i zielonym groszkiem, bułka z kiełkami
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Olej rzepakowy 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Bułka owsiana 50 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Kiełki (mieszanka) 30 g (garść) Zamienniki
Groszek zielony, konserwowy, bez zalewy 50 g (2-3 łyżki ) Zamienniki
Energia 376 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 45 g
Błonnik: 5 g
Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego