Jajecznica z szynką i zielonym groszkiem, bułka z kiełkami
Jaja kurze całe | 50 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Szynka wołowa, gotowana | 40 g (2 plasterki) | Zamienniki |
Olej rzepakowy | 5 g (1 łyżeczka) | Zamienniki |
Bułka owsiana | 50 g (1 średnia sztuka) | Zamienniki |
Kiełki (mieszanka) | 30 g (garść) | Zamienniki |
Groszek zielony, konserwowy, bez zalewy | 50 g (2-3 łyżki ) | Zamienniki |
Energia | 376 kcal |
Białko: | 24 g |
Tłuszcz: | 13 g |
Węglowodany: | 45 g |
Błonnik: | 5 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego