256 osób online (166 desktop_mac) (90 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Jajka sadzone z warzywami na patelnię i ziemniakiem
Jaja kurze całe 100 g (2 sztuki) Zamienniki
Olej rzepakowy 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Ziemniaki 150 g (2 średnie) Zamienniki
Bukiet z jarzyn wiosennych, mrożony 400 g (1 opakowanie) Zamienniki
Sok pomidorowy 250 g (1 kubek) Zamienniki
Energia 493 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 63 g
Błonnik: 17 g
Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotowac w osolonej wodzie. Na patelnie z rozgrzaną połową oleju wyłożyć warzywa z mrożonki, chwilę poddusić, przyprawić do smaku. Jajka usmażyć na reszcie  oleju i wyłożyć na przygotowane warzywa.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego