Jajko gotowane na miękko, chleb żytni z masłem, szynką i kiełkami, maślanka; nektarynki
| Maślanka spożywcza, 1,5 % tłuszczu | 150 g (1 filiżanka ) | Zamienniki |
| Jaja kurze całe | 50 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Szynka z indyka | 40 g (2 plastry) | Zamienniki |
| Masło ekstra | 10 g (2 płaskie łyżeczki) | Zamienniki |
| Chleb żytni razowy | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
| Soja, kiełki | 30 g (1 garść) | Zamienniki |
| Nektarynka | 200 g (2 sztuki) | Zamienniki |
| Energia | 549 kcal |
| Białko: | 28 g |
| Tłuszcz: | 18 g |
| Węglowodany: | 75 g |
| Błonnik: | 8 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
