Jajko na miękko, kanapki z twarożkiem i warzywami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 40 g (3 łyżki stołowe) | Zamienniki |
Ser twarogowy chudy | 150 g (porcja) | Zamienniki |
Jaja kurze całe | 60 g (sztuka) | Zamienniki |
Chleb żytni pytlowy | 60 g (2 kromki) | Zamienniki |
Rzodkiewka | 70 g (5 sztuk) | Zamienniki |
Energia | 410 kcal |
Białko: | 42 g |
Tłuszcz: | 8 g |
Węglowodany: | 45 g |
Błonnik: | 5 g |
Sposób przygotowania
Jajko ugotować. Twaróg rozgnieść widelcem, dodać jogurt i posiekane warzywa.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego