408 osób online (265 desktop_mac) (143 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Jajko na miękko, kanapki z twarożkiem i warzywami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 40 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Ser twarogowy chudy 150 g (porcja) Zamienniki
Jaja kurze całe 60 g (sztuka) Zamienniki
Chleb żytni pytlowy 60 g (2 kromki) Zamienniki
Rzodkiewka 70 g (5 sztuk) Zamienniki
Energia 410 kcal
Białko: 42 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 45 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Jajko ugotować. Twaróg rozgnieść widelcem, dodać jogurt i posiekane warzywa.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego