358 osób online (233 desktop_mac) (125 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Jajko sadzone z warzywami na patelnię i ziemniakiem
Jaja kurze całe 100 g (2 sztuki) Zamienniki
Olej rzepakowy 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Ziemniaki 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Bukiet z jarzyn wiosennych, mrożony 400 g (1 opakowanie) Zamienniki
Energia 415 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 47 g
Błonnik: 16 g
Sposób przygotowania

Ziemniaka ugotowac w osolonej wodzie. Na patelnie z rozgrzaną połową oleju wyłożyć warzywa z mrożonki, chwilę poddusić, przyprawić do smaku. Jajka usmażyć na reszcie  oleju i wyłożyć na przygotowane warzywa.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego