548 osób online (356 desktop_mac) (192 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapka z masłem, polędwica, ogórek; maślanka
Maślanka spożywcza, 1,5 % tłuszczu 200 g (1 niepełna szklanka) Zamienniki
Polędwica luksusowa 30 g (2 plasterki ) Zamienniki
Masło ekstra 10 g (2 płaskie łyżeczki ) Zamienniki
Chleb żytni sitkowy 40 g (1 kromka) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Energia 300 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 34 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

chleb posmarować masłem. Polędwicę i ogórka zjeść osobno. Całość popić maślanką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego