394 osoby online (256 desktop_mac) (138 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapka z masłem, polędwica, ogórek; maślanka
Maślanka spożywcza, 1,5 % tłuszczu 200 g (1 niepełna szklanka) Zamienniki
Polędwica luksusowa 60 g (4 plasterki) Zamienniki
Masło ekstra 10 g (2 płaskie łyżeczki ) Zamienniki
Chleb żytni sitkowy 40 g (1 kromka) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Energia 353 kcal
Białko: 21 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 35 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

chleb posmarować masłem. Polędwicę i ogórka zjeść osobno. Całość popić maślanką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego