102 osoby online (66 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapka z masłem, polędwica, ogórek; maślanka
Maślanka spożywcza, 1,5 % tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Polędwica luksusowa 60 g (4 plasterki) Zamienniki
Masło ekstra 20 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Chleb żytni sitkowy 40 g (1 kromka) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Energia 447 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 37 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

chleb posmarować masłem. Polędwicę i ogórka zjeść osobno. Całość popić maślanką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego